Om oss

-Om man gillar gruppträning och vill ha det bästa, så ska man komma till oss.

Vi har valt att fokusera på gruppträningen och vågat prioritera annorlunda än övriga gym/klubbar.säger Anja Karlsson som är delägare och verksamhetsansvarig på Moves & Motivation. Moves & Motivation är ett fristående privatägt AB som grundades av Anja och hennes man Fredrik 2011. Anja som alltid haft ett brinnande intresse för dans som gruppträning och Fredrik som är en innovatör med stort intresse för helhetshälsa, ville tillsammans lyfta gruppträningen som träningsform genom att förstärka den positiva känslan och energin som uppstår när man tränar tillsammans i grupp.

Det centrala i vår verksamhet är instruktörerna och deltagarna,

så för att ge dem bästa möjliga förutsättningar, byggde vi själva den gruppträningssal som fortfarande anses vara Sveriges bästa och vi erbjuder bara kvalitetssäkrade träningspass ledda av ordentligt utbildad personal.

 

  • Licenser och utbildningar för anläggningen och instruktörerna, för att kunna hålla högsta kvalité på vårt träningsutbud.
  • 320 kvm aerobicgolv med extra stötdämpning för att skona knä och leder.
  • Prisbelönt ljudanläggning från Fohhn som låter fantastiskt och kan spela högt för känslan utan att skada hörseln.
  • Akustikanpassad miljö med Ecophon ljudabsorbenter på väggar och i tak, för skön miljö utan störande och tröttande ljud.
  • 4,5 m takhöjd och en ventilationsanläggning som klarar upp till 150 personer, för syrerik luft hela tiden.
  • 32 kvm upphöjd scen med kameraprojicering för bästa sikt i alla lägen.
  • 50 st av marknadens bästa pumpset och gummiband från LesMills, för effektivitet och bästa utbyte av träningen.
  • 45 x 2,5 m högupplöst projiceringsyta på väggarna för att anpassa miljön och förstärka känslan i musiken.

 

Men den viktigaste rollen har fortfarande våra fantastiska instruktörer som leder och bygger upp sina klasser. Hos oss kan det bli både en extra utmaning och belöning då salen kan rymma så många som 50-70 deltagare på ett pass. En del som tränar på Moves har sagt att dom inte skulle vilja gå in på ett ”vanligt gym” men att de känner sig trygga här. Eftersom salen är så pass stor, känner man sig inte så uttittad. Instruktörerna är också väldigt kunniga och pedagogiska. Majoriteten som tränar här tjejer, vilket är en trygghet för många. Stämningen är väldigt familjär och avslappnad. Eftersom vi inte har några speglar i salen blir man också lite mer anonym och vågar släppa loss på ett annat sätt. Gillar man att dansa är det definitivt här man ska vara. Då dämpar vi belysningen, höjer volymen och projicerar kanske discokulor på skärmarna.

 

Sen är det bara att släppa loss och ha kul!