Vi på MOVES kör något som vi kallar för dynamiskt schema.
 Det innebär att vi kan anpassa schemat efter medlemmars önskemål under årets gång. Därför kommer vårt schema endast att finnas på vår hemsida, så du alltid har tillgång och kan boka i aktuellt schema. Vi förbehåller oss rätten att ställa in pass om det är mindre än 5 bokade 1h före start.

Klassbeskrivning:

SPACE M YOGA

Dynamisk yoga där du får praktisera grundläggande sekvenser. Rörelserna engagerar hela kroppen och är sammansatta i ett konstant flöde där du stegvis, i progression, får utforska dina möjligheter. Lär dig att skapa kontakt mot underlaget och skapa medvetna förflyttningar.

P-BOX

PenaltyBox är ett pass där vi jobbar med kondition, styrka och spänst.
Passet är 30 minuter.
Vi använder en "box" och vikter i våra övningar.YIN YOGA

En klass där vi stannar i lugna positioner lite längre för att arbeta med andetaget och bindväven. En yoga som når både kropp och själ och som är otroligt smärtläkande.
Det perfekta komplementet till all träning där alla kan delta.

Låt dig guidas in i krav- och prestationslösa positioner för att avsluta med en skön savasana och meditation.

Functional FYS

Passet är upplagt efter hur kroppen är byggd och fungerar, och målet är att stärka och balansera kroppens alla funktioner.

Du tränar styrka, kondition, stabilitet, rörlighet och balans.

Efter ett pass känner du dig ordentligt genomtränad.

Du får en komplett träning för din kropp – och det kommer att ge dig fantastiska resultat.


SOMA MOVE®


SOMA MOVE® är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus är att arbeta med kroppen som en enhet i harmoni med andningen.

GRIT™


GRIT® Strength

Maximera din styrka.
GRIT™ Strength är designat för att bygga upp din muskelstyrka. Här använder du skivstång, viktplatta och steplåda för att öka träningseffekten. Musik och rörelser ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagning, styrka och uthållighet. Prestera fortare på en högre nivå, med GRIT™ STRENGTH.


BODYATTACK®

Sportinspirerat intervallträningspass som tränar kondition och styrka. Innehåller atletiska övningar såsom knäböj, utfall, burpees och armhävningar. Du kan förvänta Dig hopp, hög puls och snabba explosiva rörelser. Enkelt, kul och effektivt!

CXWORX®

Revolutionary core training

Genom dynamisk träning för mage, rumpa och rygg kommer detta pass få dig att känna dig stark och välmående! Du får snabb och effektiv träning på endast 30 minuter. Funktionella styrkan för balans och rörlighet förbättras, vilket i sin tur minskar risken för skador. Passet innehåller alternativ som passar alla från nybörjare till avancerad!

Resultat: 30 minuter Funktionell styrketräning för core-musklerna medel intensitet Gummiband Olika stilar varvas med det senaste. Vältränade mag och ryggmuskler.


 

SH´BAM®

Come as you are, leave as a star

Med enkla danssteg och populära hits. Släpp loss med den hetaste dansträningen, fylld med roliga steg till sköna låtar!


BODYPUMP®

Lean, Strong, Unstoppable

BODYPUMP® är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme. Att BODYPUMP® är enkelt gör det lätt att komma igång. Effektiviteten gör att du snabbt märker resultat.

Resultat: Ökar styrka och uthållighet, tonar musklerna, och förbättrar hållfastigheten i skelettet

BODYJAM®

BODYJAM® är en fusion av de senaste dans- och musikstilarna. En konditionsträning som lägger mycket fokus på att ha kul. Klassen passar perfekt till dig som älskar att dansa och samtidigt få koordination och kondition utan att du knappt märker det. 

BODYBALANCE®

BODYBALANCE® är en blandning av yoga, tai chi och pilates. Med fokusering på andning och en serie noga utvalda rörelsekombinationer tränar du styrka, balans och rörlighet till passande musik.
Kombinationen av tekniker och rörelser ger dig ett fysiskt träningspass, samt inre balans och harmoni.
 


ZUMBA®

Ditch the workout join the party! 

ZUMBA® är en av de mest populära passen inom gruppträning idag.
Latinorytmer blandas med de nyaste radiohitsen.

Cumbia, Salsa, merengue, reggaeton, bollywood, bachata.

Körs ej på fast schema under våren 2016.

TABATA

Träna högintensivt och uppnå fantastiska träningsresultat!


Tabata är en form av högintensiv intervallträning,  där du på kort tid kan uppnå väldigt stora träningsresultat. Träningsformen är smart upplagd då du blandar högintensiva övningar med kort vila under en förutbestämd tid, ofta 4 min.

Varje träningsrunda innehåller 8 repetitioner som du utför i 20 sek med vila i 10 sek mellan varje repetition. Kombinerar du flera muskelgrupper kan du träna flera rundor under samma träningspass. 

 

Mindfulness Yoga

En lugnare yogaklass där fokus inte ligger i prestationen utan att vara närvarande. Vi landar i sinne, kropp & andning genom lugna flöden & positioner som ger oss möjlighet att hitta balans, styrka & fokus i vardagen.
Vi avslutar med lång avslappning och meditation

 

Hos oss är du välkommen att träna från det året du fyller 13 med målsmans tillåtelse.