I väntan på den nya hemsidan hittar du aktuell information om våra respektive träningspass när du klickar på passet i grupptränings-schemat.

Anläggningen och verksamheten har anpassats med anledning av CORONA och extra försiktighet har vidtagits för gruppträningen. Vi har tillåtelse att ta in 50 personer i hela lokalen, 30/ pass men har valt att sätta 14-16 som maxgräns för att följa FHMs rekommendationer. I samråd med personal och sakkunniga säkerställer vi trygg gruppträning även för alla även dem i riskgrupp. I gymmet tar vi in 10 pers.

VIDEO innebär att passen är förinspelade och gör att vi kan erbjuda fler pass på dagtid för den som vill träna extra Corona-säkert. Klasserna ger dig möjlighet att motiveras, underhållas och framför allt en möjlighet att träna på udda tider. Träningspassen håller högkvalitativt digitalt format och har utformats som ett komplement till instruktörsledda klasser, inte som en ersättare.

Den stora MovesVision salen fungerar fantastiskt bra för detta ändamål och gör att vi kan erbjuda säker träning även för den som tillhör riskgrupp och ändå vill träna gruppträning.

LIVESÄNDNING innebär att du tränar hemifrån. Du bokar dig på passen som heter Moves Live.
10 min innan passet startra får du en länk mejlad där du kommer vidare till vår slutna youtubekanal. Vid vissa pass används vikter, gummiband och bräda. Vi har fortfarande några set kvar till uthyrning.