Leon


Leon “The Danish Dynamite” eller ofta bara kallat “dansken” är gift med Jennie och tillsammans har de döttrarna Lillie och Ellie.

Du hittar oftast Leon på BODYCOMBAT® och CXWORX® men han har även instruerat BODYSTEP®, RPM®, BODYATTACK®, BODYPUMP®, BODYBALANCE® och GRIT®.
Leon har sedan han gick på sitt första BODYCOMBAT® pass tillbaka i år 2002 (release 11) älskat gruppträning och den glädje och resultat den kan ge deltagarna. Kort tid därefter utbildade han sig som BODYCOMBAT® instruktör och har sedan aldrig slutat att älska att stå på scenen och inspirera andra till att röra på sig.
2014 avslutade han sin 10 år långa karriär som Les Mills Master Trainer i bl.a. BODYCOMBAT®, BODYPUMP®, GRIT® och CXWORX®. Han har instruerat internationalt i bl.a. Nya Zeeland, Rom, Aten och Globen på One Live vart han också var en del av presentatör teamet på BODYCOMBAT® 59 filmning.

Leon har en bakgrund inom osteopati, klinisk biomekanik, personlig träning, fysträning och beteendevetenskap och har varit fystränare för flera idrottare, samt har mer än 20 års erfarenhet inom tränings- och hälsoindustrin och ledarskap.