Gästinstruktör & Föreläsare:


Sanna LohmSöndag 17/9


Anmälan på hemsidan:

www.blackpearlofsweden.se/kurser-foredrag


Kl. 12.30-13.30 ”Feelgoodpass”

 

Mitt alldeles egna ”Feelgoodpass” som innehåller Yoga,Meditation, Avslappning & Dans (Yogan är basread på kundaliniyogan men lugnare med fokus på andetaget, Dansen är enkel dans som passar alla, min egen mix fyllt med flera kilo glädje – alla kan vara med & ingen kan göra fel!)

 

PRIS: 100:-

 


Kl. 14-15.30 Föredrag: En Dröm Ett Liv Ett Äventyr

 

Ett föredrag om livets berg och dalbana, hur motgångar kan bli framgångar, hur mål och drömmar blir till verklighet, hur kris blir utveckling, om att släppa taget om tryggheten och att segla iväg!

 

Om mig: 41 årig sjuksköterska, yoga och mindfulness instruktör, personlig tränare, f.d gruppträningsinstruktör som idag framför allt skulle vilja titulera mig som levnadskonstnär och tidsmiljonär. En söndertränad kropp med smärta och operationer som fick mig att känna att livet aldrig mer skulle bli som förr…… och det blev det inte…men inte på det mörka sätt jag var rädd för utan istället har jag och min man nu lämnat Sverige och släppt taget om det mesta vi ägde och hade,  flyttat ombord på vår segelbåt Black Pearl of Sweden och seglar nu sakta men säkert ner mot värmen och Medelhavet på obestämd tid.

”Vi har kickat ekorrhjulets butt!” (kommentar från en bekant när vi kastade loss)

 

Jag kommer dela med mig av min resa – det som fått mig att ta steget och min mans resa ( vi har olika saker som motiverat oss till det gemensamma beslut att vara där vi är idag), tankar, funderingar, tips hur du kan komma närmare att leva din dröm, om rädslor och glädje.

 

Välkommen så hoppar vi tillsammans!

 

PRIS: 100:-

 

Instruktör & Föreläsare Sanna Lohm, Black Pearl of Sweden

-  mamma, levnadskonstnär, livsstilscoach, sjuksköterska, instruktör i mediyoga &,mindfulness för barn & vuxna, fd gruppträningsinstruktör, lic. personlig tränare som trots en trasig kropp med år av smärta nu lever vår dröm ombord på vår seglebåt i Portugal.

 

Det kommer även finnas möjlighet att köpa smycken från Black Pearl of Sweden till rabatterade priser