Kristian

   
Har under en lång tid av sin uppväxt varit en flitig kampsportsutövare inom Karate och Taekwondo.
Men även basket, badminton och rollerblades var verktyg som nästan dagligen upptog hans tid. "Jag gillade explosiviteten, vighet och styrkan som kampsporten gav, och man byggde upp sitt självförtroende samtidigt som man fick lära sig ödmjukhet". 

 I februari 2012, övertalades löparen & gym-killen Kristian av sin fru att besöka Moves & Motivation, för att prova på BODYCOMBAT®. Motvilligt och lätt skeptiskt tog han sig dit.
Passet börjar och kroppen hittar tillbaka till gamla slag och sparkar, ett leende börjar sakta växa. En timme senare, svettig och med ett leende från öra till öra nästan euforisk, går Kristian ut genom salens dörrar, men lämnar bara sitt gamla ”ensamliv” bakom sig, det finns nu bara en väg framåt och den är med ”gruppträning” som fokus.

 "BodyCombat:en var för mig ren och skär träningslycka, detta går hand i hand med CXWORX® för mig". Det är 30 minuters intensiv fokuserad styrka, som alla klarar av och som alla samtidigt kan utmanas av. Den ger dessutom rätt tjusiga magmuskler! 

 Kristian kör CXWORX® och BODYPUMP®