Vårt gym är öppet för medlemmar 05-23 alla dagar. 

Hos oss trivs de som inte vill köa eller trängas i trånga gymlokaler och ställer höga krav på utrustningen. Vi har ett av Växjös mindre gym, men är definitivt ett av exklusivaste när det kommer till kvalité. Du hittar vad du behöver för en komplett träning och kan få hjälp att hitta övningar i den funktionella miljön.

Här följer några smakprov på vad ni hittar hos oss:

Förutom vår cardiodel (konditionsmaskiner) och funktionella träningsbur är gymmet utrustat med fria vikter, skivstänger, bänkar, rack, gummiband, TRX, viktbollar, kettlebells, Vipr-rör, pilatesbollar m.m

TuffStuff CT-8100E

Elite Fitness Trainer

Cybex Legacy 751T

Löpband


Flaggskeppet bland löpband. Den har dämpat löpunderlag, underhållsfritt däck i vaxad marin plywood och sidopaneler i aluminium för bästa stabilitet. Vinklade pulshandtag som ger prima grepp. Drivs av en stark växelströmsmotor som levererar 6 hästkrafter! Svensk display. I panelen finns praktiska fack för bland annat vattenflaskan.

Hastighet: 0,8 - 25 km/h
Lutning: -3% - 15 %
Löpyta: 56 x 157 cm
Maxhastighet: 25 km/tim

Ett av de bästa löpbanden som finns på marknaden!


Cybex 625AT

Total Body Arc Trainer


Crosstrainer som skapats för krävande användare i krävande miljöer. Den är robust, precis och levererar snabba resultat. Forskning visar att Cybex Arc Trainer bränner fler kalorier än någon annan crosstrainer eller testad elliptisk crosstrainer. Visning av tid distans, kalorier, kalorier / timme, watt, puls mm. Program som viktminskning, styrka, puls etc. Varje program har 10 nivåer som styr både lutning och motstånd upp till 900 watt


Längd: 192 Bredd: 81 Höjd: 159 cm
Steglängd: 61 cm
Max användarvikt: 181 kg


Cybex 770C

Motionscykel


Detta är den mest unika cykeln i branschen, med tre driftslägen och 9 program med 21 nivåer. För de som kräver kompromisslös prestanda och resultat kommer Cybex 770 seriens cyklar tillfredsställa behovet. Från 20 till hela 900 Watt. Justerbar fläkt. Pulsmätning i handtagen eller trådlöst. Extra breda och justerbara pedaler som passar alla fötter. Max användarvikt: 181 kg.


Concept2, modell D Black

Indoor Rower


Världens bästa roddmaskin nu även i svart. Över 30 års produktutveckling ligger bakom denna solida roddmaskin. Concept2 härstammar från USA och har genom åren utsetts till testvinnare i ett många erkända tidningar världen över. Modellen kännetecknas av hög tillförlitlighet och extra bra hållbarhet.

Den behagliga känslan i roddraget skapas tack vare det gedigna och välbalanserade svänghjulet som bromsas upp av luftmotståndet. Motståndet ökar steglöst allt eftersom dragetbyggs upp. Slejdbanan i aluminium glider lätt så man får med hela kroppen i roddrörelsen. Roddhandtaget är ergonomiskt utformat för att ge bättre fäste. Båda modellerna går att dela för att ställa undan. Perfekt lämpad för att ge kroppen, hjärtat och lungorna en stärkande omgång.

Maxvikt: 225 kg.

   

Concept2 SkiErg

Fristående stakergometer med PM4 monitor. Träning för hela kroppen som gör att du bygger upp styrka och uthållighet liknande längdskidåkning. Concept2 SkiErg är baserad på samma maskin och monitor som den omåttligt populära roddmaskinen Concept2. Motståndet ökar steglöst allt eftersom draget byggs upp.

Enkel att använda, och hjälper dig att exakt bedöma din träning. Ha koll på dina framsteg och jämför träningspass. SkiErg med PM4 monitorn levereras dessutom med pulsbälte och batterier som laddas när du tränar. PM4 använder ANT teknik för trådlös racing mellan upp till åtta maskiner, inga datorer eller extra utrustning behövs. Monitorern har dessutom spel, när du behöver lite extra motivation i träningen.