Bakgrund

Flertalet var de tillfällen då, Anja och Fredrik suttit i bilen på väg hem från huvudstaden efter en helgs träningskonvent och konstaterat att ”Det är ju så här det skall kännas”. Varför skulle inte alla träningspass kunna ge en sådan kick, och varför skulle inte det kunna ske i Växjö?

Självklart fanns det många förklaringar till varför men ändå...

Anja, med mååånga års erfarenhet och stor passion för gruppträning. Fredrik, en orädd entreprenör med kunskap om ljud & bild och med stor passion för sin fru, slog sina lagom kloka huvuden ihop... Resultatet blev den Studio som uppmärksammats och prisats såväl i Sverige som internationellt.

Men även en unik studio behöver en verksamhet som svarar upp mot alla krav som ställs på en modern träningsanläggning.

Ambitionen var att förverkliga en dröm och skapa utrymme för något nytt som känns viktigt och meningsfullt. Vi vill att Moves & Motivation ska vare en plats där vi, personalen och kunderna trivs och motiveras att utvecklas i en sund riktning utifrån personliga förutsättningar. 

Det är en långsiktig resa utan specifik slutdestination men med en tydlig riktning. Den resan fortsätter vi på Moves & Motivation att följa tillsammans med er.


MOVES i Växjö